snoekbaars fileren
Geplaatst op 29 november 2021

Nieuwe video’s op ons Youtube kanaal!

 Ons Youtube kanaal heeft een update gehad! Wij hebben twee nieuwe video’s toegevoegd over het fileren van de Snoekbaars en de Tarbot!

Snoekbaars

De wilde Snoekbaars is een echte zoetwater Benelux vis en kun je herkennen aan de kleur die meestal groenig is. De kleur van de huid wordt bepaald door de bodem van het water waarin die zwemt. Het fileren doe je altijd met de rug van de Snoekbaars naar je toe. Bekijk hoe je de Snoekbaars fileert!

Tarbot

Tarbot is een platvis en naast de griet en de heilbot een van de drie fijne vissoorten. De tarbot is overigens ook de duurste platvis. Tarbot en griet lijken erg op elkaar, het verschil is dat de tarbot een soort van steentjes onder de huid heeft. De lekkerste en vettigste tarbot komt uit de Noordzee. Dit komt omdat er in de Noordzee meer voedsel is dan in de grotere oceanen. Benieuwd hoe wij de tarbot fileren? Bekijk de video op ons youtubekanaal!

Leren fileren?

Wil jij de verschillende technieken van het fileren leren kennen of ben jij toe aan een opfrisbeurt? Kom dan naar onze masterclass vis fileren! In januari organiseren wij een masterclass vis fileren. In deze masterclass leer je alles over het fileren van platvissen en rondvissen. Wij leggen je de verschillen uit en leren je hoe je mooie filets uit de hele vissen kunt snijden. Schrijf je nu in via onderstaande button!

Je kunt je gratis abonneren op ons YouTube kanaal om op de hoogt te blijven van onze video’s!