Product verpakt

Assortiment

In de moderne bedrijfsruimte van Middelkamp Vis wordt de dagelijkse binnengekomen verse vis zorgvuldig gesorteerd op gewicht en maat. Aansluitend worden ze schoongemaakt, gefileerd en voorgesneden. Het portioneren en gereedmaken van de vis voor aflevering gebeurt op specifcaties van de klant. Als extra service kan de vis worden gepaneerd, gebakken en worden  verpakt naar wens van de klant. Hierbij hanteren wij meerdere verpakkingsmethodes.

Middelkamp Vis is voorstander van duurzame visserij.

De productie en opslagruimten voldoen aan de meest actuele en strengste eisen. Middelkamp Vis produceert dan ook volgens de strengste normen van H.A.C.C.P., tevens zijn wij E.G. gecertificeerd onder nummer 7672.

Middelkamp Vis is synoniem voor topkwaliteit tegen concurrerende prijzen, met als toegevoegde waarde een persoonlijk advies.

Middelkamp Vis verzorgt zes dagen per week met eigen koelwagens de distributie naar de regionale bedrijven en instellingen. De aflevering gebeurt altijd op de afgesproken dag. Door de hoge frequentie is eventueel een snelle nalevering mogelijk. Middelkamp Vis staat voor een hoog kwaliteitsgehalte!

Mocht u willen weten wat Middelkamp Vis voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!