Assortiment

In de moderne bedrijfsruimte van Middelkamp Vis wordt de dagelijkse binnengekomen verse vis zorgvuldig gesorteerd op gewicht en maat. Aansluitend worden ze schoongemaakt, gefileerd en voorgesneden, bekijk bijvoorbeeld hoe wij onze tarbot en snoekbaars fileren. Het portioneren en gereedmaken van de vis voor aflevering gebeurt op specificaties van de klant. Hierbij hanteren wij meerdere verpakkingsmethodes, zoals vacuum verpakt en gastro verpakt.

Middelkamp Vis is voorstander van duurzame visserij

De productie en opslagruimten voldoen aan de meest actuele en strengste eisen. Middelkamp Vis produceert dan ook volgens de strengste normen van H.A.C.C.P., tevens zijn wij E.G. gecertificeerd onder nummer 7672.  

Middelkamp Vis staat synoniem voor topkwaliteit, vakmanschap en ambacht tegen concurrerende prijzen, met als toegevoegde waarde een persoonlijk advies.

Onze chauffeurs bezorgen zes dagen per week met onze eigen koelwagens de producten naar de Horeca, instellingen en grootverbruikers. De aflevering gebeurt altijd op de afgesproken dag. Door de hoge frequentie is eventueel een snelle nalevering mogelijk. Middelkamp Vis staat voor een hoog kwaliteitsgehalte!

Bekijk via onderstaande links ons assortiment!

 • Verse vis

  Verse vis

  In ons moderne en EG gecertificeerde bedrijf ontvangen wij dagelijkse kersverse vis welke zorgvuldig is ingekocht op duurzaamheid, sortering en maat. Aansluitend worden deze vissen schoongemaakt, gefileerd en indien gewenst klant specifiek geportioneerd en verpakt. Denk hierbij aan op gewicht geportioneerd, geschubd en met of zonder huid. Onze kabeljauw komt uit IJsland, waar door het koude water het visvlees steviger is. Zalm betrekken we zowel uit Noorwegen als Schotland en tonijn halen we uit voornamelijk uit de Maldiven en Vietnam. Daarnaast zijn we ruim gesorteerd in vis uit de Europese wateren. Denk hierbij aan schol, tarbot, zeebaars, zeeduivel en zeewolf.
 • Gerookte vis

  Gerookte vis

  Door vis te roken krijgt het een erg verfijnde smaak en wordt de houdbaarheid verlengt. Naast een ruim assortiment gerookte producten hebben we onze eigen huis gerookte productlijn oet Twente.
 • Schaal en schelpdieren

  Schaal en schelpdieren

  Mosselen, oesters, scheermessen, sint-jakobsschelpen, kokkels, slakken en inktvissen behoren tot de schaal en schelpdieren. Ze leven in de zee of in zoetwater. Ze zijn rijk aan vitamine B12 en jodium, fosfor en seleen. Kreeft is daarnaast ook rijk aan vitamine B1 en mosselen en garnalen bevatten veel B2. Verrassend genoeg behoren inktvissen ook tot de schelpdieren, dit omdat zij een inwendige schelp hebben. Schaal- en schelpdieren zijn officieel geen vissen, maar ze worden wel tot (magere) vis gerekend. Enkele soorten zijn seizoen gebonden, waaronder de Zeeuwse platte oester en mosselen.
 • Diepvriesproducten

  Diepvriesproducten

  Vele vissoorten worden tegenwoordig ook diepgevroren (IQF) aangeboden. Dit heeft als voordeel dat men de vis kan vangen als deze op het best is en u als afnemer altijd een constant product heeft. Lees hier alles over onze diepvries producten!