Home / Assortiment / Diepvriesproducten

Diepvriesproducten

Veel vissoorten uit ons assortiment bieden we tegenwoordig ook diepgevroren (IQF) aan. Dit heeft als voordeel dat de vis gevangen wordt als deze op het best is en onze klanten elk moment van hun favoriete vissoort kunnen genieten.

IQF staat voor Individual Quick Frozen en is een methode waarbij de vis per stuk snel en efficiënt na het verwerken ingevroren wordt. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van een “glaceer” laag. Dit laagje water zorgt voor optimale bescherming van de vis. Door de zeer korte en snelle vriestijd, is de vis nog helemaal vers als deze in de keuken wordt verwerkt. Tegelijkertijd is het vriesproces zo effectief dat er geen grotere ijskristallen die de viscellen kunnen beschadigen worden gevormd. Onze vis behoudt zo zijn natuurlijke smaak en authentieke structuur, evenals de voedingswaarde en alle goede vitaminen en mineralen.


Wil je meer weten over ons assortiment diepvriesproducten of wil je meer informatie over hoe je onze diepvriesproducten het beste kunt bereiden? Neem dan contact op met een van onze verkoopadviseurs of stuur een mail naar info@middelkamp-vis.nl.