Contact

Middelkamp-Vis

Tinsteden 15
7547TH Enschede

info@middelkamp-vis.nl
Tel : 053-4281905

www.middelkamp-vis.nl

Over ons

Hoe we zijn begonnen

In 1986 zijn wij, de familie Middelkamp in de viscatering begonnen met diverse standplaatsen in en rondom Enschede. Daarnaast stonden we op evenementen zoals de Military, CSI in Geesteren en het jaarlijkse paardenevenement bij paleis Soestdijk.

In de loop der jaren bleek dat er in de horeca, cateraars en grootverbruikers ook vraag was naar goede vis en een betrouwbare leverancier. Dit werd al snel onze voornaamste bron van inkomen.

De groei zette gestaag door en in 2010 openden we ons geheel vernieuwde, moderne en dynamisch bedrijfspand, dat werkt volgens de strengste HACCP-norm, uiteraard beschikken we ook over een EG-nummer. De levering aan de detailhandel heeft een vlucht genomen en ook de moderne slagerij heeft heden ten dagen een mooi assortiment vis in de toonbank liggen. Dit maakt Middelkamp Vis een allround visleverancier.

Onze bedrijfsvisie

Middelkamp Vis richt zich op 3 pijlers: KWALITEIT - SERVICE – KLANTGERICHTHEID

Om onze klantenkring optimaal te kunnen voorzien van kwalitatief hoogwaardige producten hebben we een geweldig team aan het werk die de benodigde kennis en drive bezitten. Met deze expertise kunnen wij u een goed advies geven. Daarnaast helpen wij u graag bij het samenstellen van de menukaart of het geven van dieetadvies. Wij ondersteunen de detaillist door dagelijks een zeer groot assortiment scherp geprijsde, verse vis te leveren.

Onze chauffeurs rijden 6 dagen per week om de dagelijks verse producten naar de klanten te brengen en kunnen desgewenst ook zorgen voor een snelle nalevering.Vriendelijke groeten,
Bert en Liesbeth Middelkamp