Contact

Middelkamp-Vis

Tinsteden 15
7547TH Enschede

info@middelkamp-vis.nl
Tel : 053-4281905
Fax: 053-4283308


www.middelkamp-vis.nl

ß

Over ons

Bert is in 1986 met zijn vader in de viscatering begonnen met diverse standplaatsen en evenementen zoals bv. de Military, CSI in Geesteren en het jaarlijkse paardenevenement bij paleis Soestdijk.

In de loop van de jaren bleek dat er in de horeca en bij grootverbruikers  ook vraag was naar een goed visje en een betrouwbare leverancier.

Eind jaren 90 zijn we gestopt met de particuliere klanten en evenementen om ons geheel op de grootverbruikers te richten die zich tot ver buiten de regio en zelfs in Duitsland bevinden. In deze periode zijn pa en ma Middelkamp vanwege hun leeftijd uit het bedrijf gestapt en zijn Bert en Liesbeth verder gegaan met als doel de groothandel nog meer op de kaart te zetten.

De groei zette gestaag door en in 2010 hebben we besloten om ons pand te vergroten en het is een modern en dynamisch bedrijf geworden dat werkt volgens de strengste HACCP norm en we beschikken vanzelfsprekend over een EG nummer.

Middelkamp Vis richt zich op 3 pijlers: KWALITEIT - SERVICE - KLANTGERICHTHEID

Om onze klantenkring optimaal te kunnen voorzien van kwalitatief hoogwaardige producten hebben we een geweldige groep aan het werk die de benodigde kennis en drive bezitten.
Zo bestaat ons team mede uit 5 koks die zich bezig houden met productontwikkeling. Met hun kennis kunnen zij een goed advies geven en helpen graag bij het samenstellen van een menukaart of dieetadvies.

Trots zijn we ook vooral op onze ambachtelijke producten, zoals de gebakken visjes, kibbeling en natuurlijk onze huisgerookte zalm waar we hoge ogen mee gooien.
De chauffeurs rijden 6 dagen per week om de dagelijks verse producten naar de klanten te brengen en kunnen desgewenst ook zorgen voor een snelle nalevering.
Met een kleine groep (10 personen) zijn we in staat om de lijnen kort te houden en de communicatie helder.

Vriendelijke groeten,
Bert en Liesbeth Middelkamp