Contact

Middelkamp-Vis

Tinsteden 15
7547TH Enschede

info@middelkamp-vis.nl
Tel : 053-4281905
Fax: 053-4283308


www.middelkamp-vis.nl

Over ons

Hoe we zijn begonnen.

In 1986 zijn wij, de familie Middelkamp in de viscatering begonnen met diverse standplaatsen in en rondom Enschede. Daarnaast stonden we op evenementen zoals de Military, CSI in Geesteren en het jaarlijkse paardenevenement bij paleis Soestdijk.

In de loop van de jaren bleek dat er in de horeca, instellingen en bij cateraars en grootverbruikers ook vraag was naar een goed visje en een betrouwbare leverancier. Dit werd al snel onze voornaamste bron van inkomen.

De groei zette gestaag door en in 2010 openden we ons geheel vernieuwde, moderne en dynamisch bedrijfspand, dat werkt volgens de strengste HACCP-norm en we beschikken vanzelfsprekend over een EG-nummer. Daarnaast heeft de levering aan de detailhandel een vlucht genomen en ook de moderne slagerij heeft heden ten dagen een mooi assortiment vis in de toonbank liggen. Dit maakt Middelkamp Vis een allround visleverancier.

Toch bleef de vraag van particulieren: waar koop ik mijn vis delicatessen? De detailhandel voorziet in het overgrote deel van deze vraag, maar vooral als het gaat om Oesters, Griet, Tarbot enz. blijft dit moeilijk verkrijgbaar voor de consument. Om aan die vraag te voldoen zijn wij gestart met een webshop voor het hogere segment visdelicatessen. Kijk op www.Middelkamp-Vis-Delicatessen.nl en laat u inspireren!

Onze bedrijfsvisie:

Middelkamp Vis richt zich op 3 pijlers: KWALITEIT - SERVICE – KLANTGERICHTHEID

Om onze klantenkring optimaal te kunnen voorzien van kwalitatief hoogwaardige producten hebben we een geweldige groep aan het werk die de benodigde kennis en drive bezitten. Met hun kennis kunnen zij een goed advies geven en helpen graag bij het samenstellen van een menukaart of het geven van dieetadvies. De detaillist ondersteunen we door dagelijks te leveren en natuurlijk met een zeer groot assortiment scherp geprijsde en verse vis.

Onze chauffeurs rijden 6 dagen per week om de dagelijks verse producten naar de klanten te brengen en kunnen desgewenst ook zorgen voor een snelle nalevering.

Web orders geplaatst op Middelkamp-Vis-Delicatessen.nl worden geleverd op dinsdag, donderdag en vrijdag.
Met ons kleine team zijn we in staat om de lijnen kort te houden en de communicatie helder.

Vriendelijke groeten,
Bert en Liesbeth Middelkamp