Home / Over ons

Over ons

In 1986 is de famile Middelkamp in de viscatering begonnen met diverse standplaatsen in en rondom Enschede en stonden we op evenementen zoals de Military, CSI in Geesteren en het jaarlijkse paardenevenement bij paleis Soestdijk.

In de loop der jaren bleek dat er in steeds meer branches vraag was naar goede vis en een betrouwbare leverancier en werd het inkopen en leveren van vis aan anderen al snel onze voornaamste bron van inkomsten.

In 2010 openden we ons geheel vernieuwde, moderne bedrijfspand en is de levering aan met name de detailhandel steeds belangrijker voor ons geworden. Tegenwoordig heeft zelfs de moderne slagerij een mooi assortiment vis van ons in de winkel liggen en daarmee zijn wij een allround visleverancier geworden voor de horeca, detailhandel, instellingen, cateraars en grootverbruikers.

We zijn al meer dan 35 jaar dé visleverancier in het oosten, maar vinden persoonlijk contact met onze klanten nog steeds heel belangrijk. We leveren dagelijks kwalitatief hoogwaardige verse producten voor een scherpe prijs. Onze eigen chauffeurs rijden zes dagen per week met eigen (deels elektrische) koelwagens om dagelijks verse producten bij je af te leveren. We hebben veel kennis over onze producten en kunnen je op alle mogelijke vlakken adviseren. Van het samenstellen van de menukaart, zodat deze optimaal aansluit bij de wensen en behoeftes van jouw klanten, tot de lekkerste vis van het seizoen. Heb je wegens personeelstekort of extreme drukte te weinig tijd om de keuken goed aan te sturen? Een deel van onze medewerkers is (chef) kok en adviseren je graag over hoe jouw medewerkers ondanks het gebrek aan ervaring of tijd, toch onze producten lekker en snel kunnen bereiden, zodat je zeker weet dat ook de vis op de borden van je klanten voldoet aan alle kwaliteit en vooral heerlijk smaakt. 

Onze visie

Klantgericht

Om onze klanten optimaal te kunnen voorzien van kwalitatief hoogwaardige producten en advies hebben we een geweldig team dat met de benodigde kennis en enthousiasme voor je klaar staat.

Kwaliteit

We leveren kwalitatief hoogwaardige producten en bieden een ruime keuze aan scherp geprijsde, verse vis. We werken volgens de strengste H.A.C.C.P.-norm en uiteraard beschikken we ook over een EG-nummer.

Service

Onze chauffeurs rijden 6 dagen per week met eigen koelwagens om de dagelijks verse producten naar de klanten te brengen. Daarnaast helpen wij je graag bij het samenstellen van de menukaart en geven we adviezen over de lekkerste bereiding van onze vis.


1982

Willem Middelkamp is begonnen met standplaatsen in Duitsland.

1985

Vaste standplaats op Boswinkel (later Lonneker en Boekelo).

1986

Bert bij in de zaak en ook catering opgestart en op evenementen gaan staan (oa. Military Boekelo, Paleis Soestdijk, CCI, kermissen en haringparty’s).

1988

Eerste levering aan het Wapen van Beckum en dit is tevens de start van leveren aan horeca.

1990

Eerste levering aan verzorgingstehuis ABC de Cromhoff.

1995

Oplevering eigen pand aan de Tinsteden, waarvanuit ook jaarlijkse de haringparty wordt gegeven.

1997

Overdracht leiding van Willem naar Bert.

2000

gestopt met particuliere verkoop (standplaatsen) en focus geheel op de grootverbruikers.

2008

Middelkamp Sr. gaat met pensioen en Liesbeth wordt vennoot naast Bert. 

2010

Het pand totaal verbouwd en vergroot. Middelkamp viscatering wordt Middelkamp Vis en heeft dan ook een EG nummer.

Pand Middelkamp Vis

2011

Start verkoop in Duitsland.

2021

Verduurzamen van ons bedrijf met o.a. de aanschaf van een elektrische bus